De gang van Fysiotherapeutisch Centrum NijmegenFolder Fysiotherapie in de ThuiszorgFolder Manuele Therapie, KISS-syndroom

 

"SAMEN STERK"
Haptonomische Weerbaarheidstraining

 

Er zijn trainingen voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar en voor jongens en meisjes van 12 t/m 14 jaar.

Haptonomische weerbaarheidstraining is een groepstraining voor kinderen waarbij ze leren zich zekerder te voelen, hun grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen.
De training is gebaseerd op de methode "Rots en Water" waarbij de haptonomische benaderingswijze een belangrijke rol speelt. Door middel van fysieke oefeningen en bewegingsspel worden de kinderen in contact gebracht met hun innerlijke kracht. Deze kracht leren ze in te zetten in het contact met anderen. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen aan de hand van het lesthema. Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats met ouder(s) en kind.

Voor wie is de training?
De training is geschikt voor kinderen die onhandig zijn in het contact met anderen, als er sprake is van bijvoorbeeld faalangst, een negatief zelfbeeld, stil en verlegen zijn, pesten of juist gepest worden of moeilijk kunnen samenspelen met andere kinderen.

Kosten
250,- per persoon, voor 8 bijeenkomsten.
Afhankelijk van uw verzekering is vergoeding op basis van haptotherapie mogelijk.

Plaats
Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen
Berg en Dalseweg 122a
6522 BW Nijmegen
Tel: 024-3228418024-3228418

Aanmelden
Bij het Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen

Voor meer informatie kunt u via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen met de trainers Yvonne Geraedts, Rots en Water trainster en Jeroen Gijselhart, fysiotherapeut, kinderhaptotherapeut.