De gang van Fysiotherapeutisch Centrum NijmegenFolder Fysiotherapie in de ThuiszorgFolder Manuele Therapie, KISS-syndroom

Aanmelden

U kunt u in onze praktijk voor alle therapievormen aanmelden met of zonder een verwijzing van de huisarts. Komt u zonder verwijzing voor fysiotherapie, dan zal de fysiotherapeut eerst een screening doen. Aan de hand van een aantal vragen bepaalt hij (of zij) of uw klacht met fysiotherapie behandeld kan worden. Ook sturen we dan een kort berichtje naar uw huisarts. Wilt u niet dat uw huisarts op de hoogte is van uw bezoek aan onze praktijk, dan zullen wij dat respecteren.

Aanmelden kan telefonisch via tel. 024-322 84 18, per e-mail naar info@haptonomienijmegen.nl en natuurlijk aan de balie. Telefonische aanmelding werkt het snelst.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de secretaresse van 8.30 tot 17.00 uur aanwezig. Op maandag en donderdag van 8.30 uur tot 13.00 uur. Buiten deze tijden kunt u uw telefoonnummer op ons antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.