Haptotherapie bij relatieproblemen

Het is vaak een zoektocht om te ontdekken wat er nu meespeelt in de miscommunicatie tussen u en uw partner. Een relatie die bij aanvang als vanzelf ging is in de loop der tijd moeizaam geworden. Meestal is niet helder waar de schoen wringt. De haptotherapeutische begeleiding is bedoeld om dit helder te krijgen. Om samen te onderzoeken wat er tussen jullie beiden speelt en hoe dit beter kan.

In de begeleiding wordt voelbaar en daarmee  benoembaar wat er non-verbaal en onbewust gebeurt. Dit geeft weer handvatten voor verdere ontwikkeling en toenadering tot elkaar. Vaak is je partner de meest nabije persoon bij wie  (soms ongemerkt) de meeste kwetsbare patronen naar voren komen. Je ervaart hoe jouw aanwezigheid en die van je partner van invloed zijn op de jou en op mensen (kinderen) om je heen.

Samen aan de slag

De begeleiding  bestaat dan ook zowel uit non-verbale oefeningen als gesprekken en geeft na iedere sessie weer nieuwe inzichten (en opdrachten) waar jullie samen ‘mee aan de slag’ kunnen.

Mijn uitgangspunt in de begeleiding bij relatieproblematiek is dat er een ommekeer komt van problemen en last tot een relatie waarin je je verbonden voelt en de ander je tot steun is. Of merkt dat dat niet meer haalbaar is tussen jullie en daar in een veilige setting samen over in gesprek gaat en blijft  communiceren.

Kinder Haptotherapie

Arbeids Reïntegratie

Zwangerschap

Cursus Puur Contact