Algemene fysiotherapie

Onze  fysiotherapeuten zijn expert in houding en beweging. Zij weten wat de gevolgen van spanning, stress en overbelasting voor uw lichaam kunnen zijn. Met onze kennis en kunde helpen wij u bij het verminderen, verhelpen of voorkomen van uw klachten. U krijgt hierbij altijd zorg op maat. Zorg die past bij uw persoonlijke situatie en die gericht is op het doel dat u wil bereiken. U kunt bij ons kiezen voor algemene fysiotherapie of voor een van de specialisaties.

Mensen van alle leeftijden, met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten kunnen bij ons terecht. Voor de algemene fysiotherapie kunt u terecht met diverse blessures, pijnklachten of andere klachten van gewrichten en spieren. De oorzaak kan overbelasting, een verkeerde houding of een ongeluk zijn. Ook voor therapie voor of na een operatie kunt u bij ons terecht voor het optimaliseren van uw herstel.

De hele mens

In de behandeling wordt uw fysieke probleem aangepakt, toch staat niet de lichamelijke klacht, maar de hele mens centraal. Er wordt steeds een beroep gedaan op uw zelfgenezend vermogen. De therapie richt zich op het bewust worden van de oorzaak van de klacht en de factoren die de klacht in stand houden. Hierdoor wordt niet alleen de klacht verholpen, maar wordt de kans op het terugkomen van de klacht aanzienlijk kleiner.

Praktische informatie

U kunt zowel met als zonder verwijzing van uw arts rechtstreeks bij ons terecht. Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake-gesprek plaats, onderzoeken we uw klachten en wordt er vervolgens een behandelplan opgesteld. We hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering heeft wordt de behandeling vergoed.

Aanbod

Pyschomatiek

Fysiotherapie Thuis

Manuele Therapie

Oedeem Therapie

60 en Bewegen

Pyschomatiek

Fysiotherapie Thuis

Manuele Therapie

Oedeem Therapie

60 en Bewegen